DSCF0150

Breman Installatiegroep en Eurosafe slaan handen ineen voor veilig werken

Breman Installatiegroep, een toonaangevend familiebedrijf in de installatietechniek, en Eurosafe, specialist in veiligheidsoplossingen, hebben vandaag tijdens de directiedag van Breman een strategisch partnerschap ondertekend. Deze samenwerking richt zich op het versterken van de veiligheid bij onder andere werkzaamheden op hoogte en in besloten ruimtes.

Het partnerschap omvat een breed scala aan diensten, waaronder de levering en keuring van veiligheidsmiddelen, het verzorgen van scholing en trainingen, het geven van advies op locatie, het uitvoeren van risico-inventarisaties en de aanleg van vaste valbeveiligingssystemen.

Henri Snijder, QHSA-manager bij Breman Installatiegroep, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Dit partnerschap met Eurosafe is een cruciale stap in onze voortdurende inspanningen om onze veiligheidscultuur te versterken. Door de expertise van Eurosafe te combineren met onze eigen kennis en ervaring, kunnen we de veiligheid van onze medewerkers naar een nog hoger niveau tillen. Want: we werken veilig, of we werken niet.”

Jan Kwanten, Business Development Director van Eurosafe: “Een enorm compliment voor onze organisatie dat Breman met Eurosafe dit partnerschap aangaat. De Safety Cicle van Eurosafe sluit perfect aan op het beleid en de strategie van Breman die zij willen uitdragen op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Samen maken we impact in de installatiebranche.”

De ondertekening vond plaats in aanwezigheid van de directeuren van alle Breman-vestigingen, wat het belang van deze samenwerking onderstreept voor de gehele organisatie.

Eurosafe, met vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en BelgiĆ«, staat bekend om zijn innovatieve oplossingen voor het verlagen en uitsluiten van risico’s bij werken op hoogte en in besloten ruimtes. Deze expertise sluit naadloos aan bij de ambitie van Breman Installatiegroep om voorop te lopen in veilige en duurzame installatietechniek.

Breman Installatiegroep, een landelijk opererende groep van 26 gespecialiseerde installatiebedrijven met ruim 1.600 medewerkers, zet zich in voor de energietransitie en biedt duurzame oplossingen voor een beter woon- en werkklimaat. Met dit nieuwe partnerschap versterkt Breman niet alleen zijn positie als verantwoordelijke werkgever, maar onderstreept het ook zijn toewijding aan veiligheid in de hele sector: iedereen veilig!

Beide partijen kijken uit naar een mooie samenwerking die zal bijdragen aan een veiligere werkomgeving in de installatiebranche.